Mind-Walk

In 10 buitentrainingen met verschillende thema's wandel je jezelf in balans. Ga je je fitter voelen, werk je aan bewustzijn en verbeter je je gezondheid. We maken gebruik van 4 verschillende meditatieve wandel technieken, invloeden uit yoga en mindfulness-training. Daarnaast maken we gebruik van kleine materialen (cadeautjes in het nu), die gebruikt worden om visualisaties te bekrachtigen of om oefeningen mee te doen.

De cadeautjes zijn: "Presents in the present "

De natuur is puur. Als je er oog  voor hebt, vertelt ze je een heleboel. Maar ze ontspant ook!

De wandeling duurt een anderhalf uur en is om en nabij de 6,5 km. Startpunt is altijd vanaf de studio. We sluiten af met koffie of thee. 

De kosten zijn 100 euro voor 10 lessen.

lestijden: Nieuwe Cursus is uitgesteld vanwege corona virus

Wil je het eens proberen? Laat me dan weten welke dagdelen jij kan. Als er 3 of meer mensen op hetzelfde dagdeel kunnen, doen we een kennismakings-wandeling! kosten voor de kennismakingswandeling zijn 7,50 euro p.p 

Als workshop geef ik af en toe een Mind-Walk XL les. Dat is een dagdeel, en is rond de 8 tot 10 km. Hierin komen kleine onderdeeltjes uit de 10 weekse cursus voorbij. Een dagdeel is 3 tot 4 uur en deelname kosten hieraan bedragen 30 euro p.p.  We eindigen met thee of koffie.

Houd de Facebook pagina van PuurHeidi in de gaten voor meer info!

MindWalk kan ook als privé cursus gegeven worden.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now